Over Vitamine

van Os

Weet wat je eet! Dat komt u vast bekend voor, bij Vitamine Van Os weten wat u eet.
We zijn van oudsher een familie bedrijf bekend onder de naam Van Os, al vele jaren een begrip in de Alblasserwaard met de landwinkel in Papendrecht.

In maart 2013 werd er een vestiging geopend in Sliedrecht, omdat er veel vraag was naar betaalbare en kwalitatief goede producten uit de streek.
Guido is al sinds de opening in 2013 het gezicht van de winkel en heeft zo het bedrijf aan de hand van zijn vader en oom gemaakt tot wat nu is!

In juli 2018 heeft hij de kans gekregen om op eigen benen te staan en de winkel zelf te runnen met zijn enthousiaste team! Onder de naam Vitamine Van Os staan we garant voor dezelfde kwaliteit, producten en service.

Bijen

Geen bijzaak, maar belangrijk!

In onze boomgaard heeft de imker een belangrijke rol. Zijn bijen-volken zorgen voor bestuiving die heel belangrijk is voor het wel of niet vrucht dragen van de boom. Daarnaast produceren de bijen ook vloeibaar goud, honing. Ook dat verkopen we bij Vitamine van Os.

Honing uit de streek is gezond en mensen met last van een hooikoorts allergie hebben baat bij deze lekkernij.

Onze producten uit de streek

Onze appels en peren worden geteelt op ons familie bedrijf in Papendrecht & Benschop.

Ook het plukken, sorteren en koelen vind in eigen beheer plaats zodat we de hele keten en proces kunnen beheren. Dat is niet alleen goed voor de kwaliteit maar ook voor de smaak. Hoe verser, hoe beter! Zo vers heeft u nog nooit Appels en Peren gegeten! Proberen? Bestel ze online of kom langs in onze winkel.

Uit onze eigen boomgaard

Niet alleen appels en peren worden door ons eigen bedrijf geteeld, ook kersen, pruimen en bessen komen uit eigen boomgaard.